Reference video tekst 2

Dion Guldbjerg

Vi skabt kontakten til Navitas, fordi vi havde behov for at videreudvikle virksomheden især på vores salgsdel men så sandelig også på vores projektdel, og det vi oplevede ved Navitas, som de gør, til forskel fra andre konsulentvirksomheder af lignende art, det er at de sætter sig ind i virksomheden – hvad er det for et grundlad, hvad er det for et fundament, der er i virksomheden, således at de kan tage den og bygge den videre derfra, således at de ikke bare tager en teori og trækker udover virksomheden.

Rögvi Róin

Vores samarbejde med Jens startede for cirka fire år siden. Jens har været inde over vores sælgere og også vores organisation som konsulent, og vores samarbejde har været meget positivt. Jens han bidrager med nogen gode redskaber, som gør vores sælgere endnu bedre. Jens er god til at løfte, han er god til at sparre med, når man er kørt fast eller har brug for lidt vejledning til et eller andet, og for mig har Jens også være en super sparringspartner omkring strategi og målteknik – noget som vi har haft meget fokus på de sidste tre fire år. Siden Jens kom ind som konsulent hos os, har vores omsætning fordoblet og i det ene selskab endda mere end det. Samtidigt er vores resultater også blevet meget mere positive de sidste tre fire år.

Mette Bødelund

Jens han kan se, hvor man er og starte der i stedet for at have sådan en fasttømret metode, han ruller udover alle. Så han har kommet ind i virksomheden og set hvem vi var, og set hvad vi kunne og ikke kunne, og så har han startet sin undervisning og sin sparring der. Jens han har hjulpet os med at blive mere professionelle omkring vores salg, sådan så vi har fået nogen nye metoder og tilgange, som har givet os flere opgaver hos vores eksisterende kunder og flere nye kunder.

Thomas Rex

Uanset om I skal bruge en rigtig dygtig foredragsholder, en dygtig salgscoach eller en dygtig underviser til jeres medarbejdere så vil jeg anbefale jer at tage Jens. Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde med Jens i flere år, han har coachet og undervist mig selv og mit salgsteam, han har undervist og holdt foredrag for flere af mine kunder og medlemmer i Speakers Club, og flere af dem har bedt mig om at sende ham tilbage igen. Han har sågar undervist på min egen store scene foran flere hundrede mennesker og været opvarmningsspeaker for et stort amerikansk navn, som han rent faktisk outshinede – han gjorde det ganske enkelt bedre end det her store dyre amerikanske navn. Så skal I bruge en dygtig træner, skal I have noget motivation og en lille smule anderledes måde og se på tingene på, så tag Jens.

NAVIGATION