Reference video tekst 1

Eskild Ebbesen

Jens har jo været en fantastisk sparring i forhold til det her med og få fortalt kunden, hvad man er god til – det kan man jo ikke regne med de bare ved i forvejen – altså hvordan man får synliggjort overfor kunden, hvilken effekt eksempelvis mit produkt kan gøre.

Mathias Grüttner

Det var jo Jens og Navitas, der hjalp os med at finde den helt rigtige person, og vi fik så fundet en person, som kunne for det første på meget kort tid fordoble mængden af kundemøder vi havde i kalenderen, og som så samtidigt fik indhentet det gap, vi ellers havde gået og bokset med på salget igennem en stykke tid.

Ulrik Hartmann

Jens han er rigtig dygtig til hele den del, der hedder salgspsykologi, hvor det er, at det er vigtigt at medarbejderne får et grundigt indblik i, hvad det er for nogen mekanismer, som driver folk til at købe, og hvad det er for nogen psykologier, der ligger bagved . Det er både små detaljer men også overordnet strategi omkring det, og så er han god til at give hver medarbejder nogen individuelle værktøjer, så de meget nemt kan omsætte det til virkelighed, når de står foran kunden. Alene i 2014 hvor vi har haft ekstra meget fokus på salgstræning og salgscoaching og salgspsykologi, der er det jo lykkedes os for 75 % af vores medarbejderes vedkommende og vækste omsætningen mellem 25 og 50 % per medarbejder på et enkelt år.

Kenneth Luciani

Jens har haft relation til Baresso Coffee siden 2006, hvor vi etablerede Baresso i Københavns Lufthavn, og han på daværende tidspunkt havde en opgave i lufthavnen med at træne de sælgere, der var derude. Sidenhen har vi så været igennem forskellige andre træningsvirksomheder med et meget blandet udfald. Vi fandt derfor sammen med Jens igen og fik på basis af hans analyse og vurdering, af det vi gør og den måde vi gør tingene på, til at udarbejde et forløb – både i første omgang et salgstræningsforløb for vores kollegaer i frontline og efterfølgende en skole for vores ledere.

Simon Kvistgaard

Mit navn er Simon Kvistgaard, og jeg ejer en lille it-virksomhed, der hedder Inviso, som jeg startede for halvandet år siden og fandt ret hurtigt ud af, da vi startede den, at vi skulle bruge noget hjælp til at strukturere vores salg, så vi fik Jens ind som hjalp os med alt fra kold canvas i den ene ende og til de enkelte salgsmøder i den anden, og det vi fik noget ud af det var at få nogen værktøjet til at vurdere os selv, så vi fik de rigtige redskaber til at snakke om salget, og det har gjort, at vi på et halvandet år, er vi gået fra to til otte medarbejdere i virksomheden, simpelthen fordi vi har været gode til at drive vores salg fremad.

NAVIGATION